Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézet

Nyírő Gyula National Institute of Psychiatry, and Addictology

logo main1

Tisztelt Igazgató Úr!

 

 

A Nyírő Gyula Kórház gasztroenterológiai szakambulanciáján ért tapasztalatokkal, élményekkel kapcsolatosan írok Önnek, mert a sok negatív visszajelzés mellett kiemelten fontosnak tartom, hogy a megerősítő, pozitív élményekkel kapcsolatosan is informálódjanak.

A szakambulancián kb. 2 hete Dr. Vadnai Mariann PhD főorvos asszony vezetésével vettem részt altatásos colonoscopián, melyen korábban még nem voltam, így félelemmel indultam neki a vizsgálatnak/műtétnek. Azonban a főorvos asszony, az aneszteziológus, a nővérek és az ápoló kolléga kedves, megnyugtató hozzáállása és emberséges viselkedése, a helyiségek tisztasága, felszereltsége hozzásegített, hogy végül kifejezetten jó élménnyel távozzak.

Az orvosi szakma, az ápolói szakma mind olyan professziók, amelyek alapja az emberekkel való bánásmód, a betegek segítése. A gasztroenterológián dolgozó kollégái számomra kivétel nélkül az ideális, 21. századi felfogású, emberközpontú, magasan képzett egészségügyi szakember képét testesítik meg, akikre nagyon nagy szüksége van ennek a területnek.

A minőségbiztosítás céljából kapott papír alapú kérdőív is ezt a szemléletet képviseli: jó volt látni, hogy fontos az Önök számára a folyamatos fejlődés és odafigyelnek a "szolgáltatást igénybe vevők" igényeire, véleményére. Remélem eljutott Önhöz, Önökhöz a kérdőív!

Fiatal kutatóként úgy gondolom, csak akkor tud sikeresen működni egy egészségügyi intézmény, ha az ott dolgozó kollégák innovatív szemléletben, csapatmunkában, hatékonyan együttműködve dolgoznak. Ahogyan a szakambulancián dolgoznak, az ritka és elképesztően példaértékű!

Üdvözlettel:
M.H.

 

2017.11.15.

 

Kórházi adatok

KSH szám:
15846035-8610-312-01 Adószám:
15846035-2-41
Számlaszám (MÁK):

10023002-00362746-00000000
 

ÁHT-I:
391395
180 eeszt logov

Könyvajánló

MEGJELENT!
borit2

Dr. Petke Zsolt
Tremkó Mariann

Felépülés a
függőségből - szerencsejáték
és szerhasználat

muveszek f170

Dr. Németh Attila

Művészek
és pszichopatológia

kenyszerbetegseg170

Dr. Harsányi András,
Dr. Csigó Katalin,
Dr. Demeter Gyula:

Kényszerbetegség
Elmélet, kutatás,
terápia

Alapítvány

Kérjük, ha módjában áll, támogassa adója 1%-ával intézményünket!
Köszönjük!

Pályázat

szech2020
 
ujszech terv png
 
cikk edihosp jpghu horizontal cef logo